lördag 19 april 2008

Fler nyheter har kommit in

Efter förra inlägget så har jag ju varit till SIA och tittat på julens vackra saker. Oj,vilken skillnad på mängd julsaker mot när jag var där förra året. En hel del blev beställt eller rättare sagt väldigt många saker. ..hi hi.Bla jättefina adventsljusstakar i plåt, söta änglar, girlanger av hjärtan att ha i granen, dörrmattor med texten Merry Christmas med mera med mera. Hela familjen var med på resan och min yngsta son valde ut en jättesöt ängel som drog på en liten kälke med sin små ängelbarn. Tyvärr har jag inga kort att visa utan ni får vänta tills jag får hem dom......i oktober.:)

Däremot kan jag visa bilder på lite nyheter som kommit in butiken.



Denna fina orkidee har kommit in och den är så verklig. Perfekt för mig som INTE har gröna fingrar uten bara tar död på de levande. Behövs ingen vattning och bara att duscha av när de blivit dammiga. Toppen! Brickan i bakgrunden är också ny, den är helt underbar. Syns lite mer av den på nästa bild.


Nu skall jag gå ut och ta en promenad och hoppas på att solen skall lysa igenom. Kramar!

onsdag 2 april 2008

Nu är jul här i vårt hus.....

Så här lagom efterpåsk och omställning till sommartid tänkte jag visa en härlig bild med julsaker. Nu tror ni säkert att jag blivit heltokig men ni kan vara lugna. Jag har inte fått någon släng av demens(även om det kan kännas så ibland)......:).

Jag försöker bara få lite julstämmning tills på söndag, jag ska nämligen till SIA och titta på julkollektionen då. Men för att få den rätta stämmningen så måste jag nog ta fram julskivorna.....hihi.. Hursomhelst så skall det bli jättekul. Förra året när jag var till SIA och skull köpa in julsaker för första gången så var det ju så sent på hösten så det mesta var ju redan slut. Men nu baske mej om jag inte ligger bra till tidsmässigt...tror ni inte det?

Kanske kan jag få ta några kort.....får se. Ha det bra allihopa och kram från mig.