söndag 20 juli 2008

Semesterstängt i butiken

Nu bär det av på en veckas semester och därför kommer butiken att ha semesterstängt under vecka 30. Öppet igen som vanligt kommer det att vara from onsdag 30 juli. Då är ni HJÄRTLIGT VÄLKOMNA igen.



Avslutar med att visa några bilder på smycken från Pearls for Girls som kommit hem till butiken. De är så fina, dessutom kan man enkelt förnya halsband och armband med berlocker som man kan köpa separat.

Ha en fin vecka och hoppas att vi får lite finare väder. Kram!

tisdag 1 juli 2008

Svenskt Mathantverk

Åh, vad härligt, det börjar närma sig semester,nu är det bara 8 arbetsdagar kvar. Straxt innan man går på semester är det så härligt, man har alla lediga dagar framför sig och man hoppas att vädret skall bli bra så man kan vara ute så mycket som möjligt och ladda batterierna. Visst är det en härlig tid nu??

I slutet på veckan fick jag en leverans med nya saker från Svenskt Mathantverk. Har varit sugen ända sen mässan i januari att ta hem saker från dom men inte förrän nu har det blivit av. Dom har mycket gott, godis ,drycker, bröd,sylt, sirap honung, korv mm......smaskens... När varorna skulle ställas upp hade jag ingen bra plats för dom, men kom på att mina svärföräldrar har en hylla som är klippt och skuren för detta ändamål. Sagt och gjort, jag slog en signal och visst fick jag låna hyllan. Jag tycker det blev kanon bra!

Underbara vaniljkulor i vacker burk. Ute i högerkanten cellofanpåsar med vidhallonknappar..

Hallondricka o Sockerdricka som blev väldigt populära hos mina båda söner.

En närbild på Husmors goda Flädersaft i vackra gamla flaskor med porslinskork.

Under helgen har jag också gjort en liten utflykt till Örebro och passade då på att åka till Katarinas mysiga butik Lilla Ugglebo eftersom hon hade extra öppet. Annars har vi öppet samma dagar så det är svårt att komma dit. Jag gjorde ett såååå fint inköp....men det sparar jag till nästa gång.

Ha det bra och njut av solen ordentligt! Kramisar!