torsdag 28 augusti 2008

Nu drar jag och därför är det stängt lördag 30/8

Japp nu är det dags att fara iväg till den stora staden för lite äventyr. Imorgon och på lördag blir det Formex och på söndag blir det ett besök på Sia. Kameran åker med i högsta hugg och jag skall försöka ta lite fina bilder jag kan visa er, det brukar inte vara några problem att ta kort bara man frågar.



Eftersom jag är borta hela helgen så är det tyvärr inte öppet nu på lördag den 30:e utan ni är välkomna tillbaka på onsdag den 3:e september.

Ha en riktigt trevlig helg! Kramar Sabina

söndag 17 augusti 2008

Formex i mina tankar

Nu är det inte långt kvar tills det är dags för Formex, hotellet är bokat och Formex katalogen är genomläst. Med andra ord så får det gärna bli den 29:e....;). Har kollat runt om jag hittar någon bra leverantör av fina färdiga gardin längder, men jag har inte hittat någon som jag fastnat för. Jag vill ha någon som har lite gammaldags stil på gardinerna. Är det någon av er där ute som vet om någon?

Jag är lite nyfiken på vad Miljögården har för sortiment nu till hösten och julen. Har varit in på deras webbshop och kikat men jag tycker det är mycket trevligare att gå runt i deras monter och titta på sakerna, de gör sig så mycket bättre i miljöerna. Alla bilder jag visar idag kommer från Miljögårdens nya kollektion.

Här hos oss har det nog regnat konstant i snart två veckor, sommaren tog abrubt slut den 2:a augusti, det var som att slå om en strömbrytare. Nu får vi hoppas att det blir en fin september med fina klara dagar och mörka mysiga kvällar så vi kan tända ljus och drömma oss mot vinterns höjdpunkt, Julen.

Ha en bra vecka! Kram Sabina

onsdag 6 augusti 2008

Tillbaka i vardagen igen

Nu har man kommit in i den vanliga lunken igen, borta är lata dagar på stranden och möjligheten att ta dagen som den kommer. Det som lockar nu är Formex mässan som är sista helgen i augusti. Katalogerna från olika leverantörer dimper ner och senast fick jag Bloomingville. Jag har inte tidigare beställt saker från dom men funderar på att göra det nu i höst. Det fanns så mycket fint i katalogen och jag tänkte visa några bilder ur den.

En annan leverantör som jag funderat på är härliga IB Laursen, men dom kommer på mässan så jag tänkte kika på dom där. Åhh, vad kul det skall bli att gå på mässan....jiippiee.Hoppas man stöter ihop med några "kändisar". Jag såg på Handplockats blogg att hon skall ordna en blogg träff, det skulle ju vara hur kul som helst att träffa er andra men den dagen är inte jag på mässan. :((.

Innan jag tog lite semester så skrev jag att jag fått smycken från Pearls For Girls till butiken. Dom har varit sååå uppskattade och jag har sålt som smör i solsken. Det är ju så praktiskt när man kan köpa lösa berlocker till och på ett enkelt sätt förnya halsbanden.

Så en ny beställning smycken blir det absolut till Pearls For Girls. Tack Katarina "Lilla Ugglebo" för tipset om dom!

Ha en fortsatt trevlig vecka till er alla! Kram Sabina