måndag 29 september 2008

Oj vad det rullar på...

Ja , ni som har träffat mig vet att titeln är bildligt beskriven, för er som inte träffat mig så är jag hjulbent för att citera Anders Olsson från Hagfors( simmaren som tog två guld och ett brons i Paralympics nyss). Det jag självklart menar är att tiden rullar på alldeles för fort veckorna bara försvinner. Jag kan berätta för er att om sjutton dagar så åker vi på semester, det ska bli sååååå skönt. Hela familjen plus svärföräldrarna mina beger oss till Los Angeles och Las Vegas i fjorton dagar. Helt fantastiskt skall det bli, vi var till Orlando, Florida för två år sedan och föll för det det stora landet i väst och har nu bestämmt oss för att åka tillbaka.

Jaag har lovat mig själv att jag fram tills vi åker skall göra flera inlägg och försöka visa nyheter från butiken. Får ta med kameran till butiken på onsdag :).

KRAAAMAR från Sabina

torsdag 11 september 2008

Nu anländer ny varor på löpande band

Mässan är avklarad och en massa saker beställda :). Jag hoppas bara jag får plats med allt i min lilla butik. Det är så svårt att inte falla för frestelsen att köpa allt....ler....Iår var det första gången som jag gick två dagar på mässan vilket gjorde att man inte fick sådana stress känslor att man inte skulle hinna med allt. Men å andra sidan så blev det nog lite mer handlat istället. Här kommer lite bilder från mässan :

Vackra kuddar och härliga stenar som båda delarna kommer att finnas i butiken under hösten och till jul.

En bild från On Interiörs monter. Jag handlade inget där denna gång men mycket fint har dom. Följande två bilder kommer från Miljögården där det blev en del handlat.

Det första som har kommit till butiken efter mässan är nya smycken från Pearls for Girls. Flera nya halsbands modeller och en mängd berlocker.Jag tänkte visa några exempel:
Dessa berlocker kostar alla bara otroliga 49:-/st.


Dessa kostar 99:-/st. Det är också ett väldigt bra pris.

Det här halsbandet är lite längre och till det finns det ett matchande armband. Jättesnyggt!

Det här är mitt favorit halsband just nu, fin lång kedja med ett hjärta, hänglås och nyckel som berlocker.

Det här coola halsbandet finns i två längder och är jättesnyggt i verkligheten. Kom ihåg att om du ser något på bloggen som jag har i butiken så är det bara att höra av dig på mailen så fixar vi det. Ha en trevlig helg allihopa! Kram Sabina