söndag 24 februari 2008

Söndag kväll 24:e februari!

Vart tar all tid vägen någonstans?? Drygt 2 veckor sedan senaste inlägget!!!! En hel del har ju hänt sedan dess måste man medge. Frågan är ju vart man skall börja någonstans. En rolig sak jag måste berätta hände när jag skulle ha rea den 9:e. Natten innan blev jag sjuk( inte det roliga) så jag kunde inte vara i butiken utan den enda som kunde hjälpa mig var min man. Räddare i nöden men dessvärre har han aldrig tidigare stått i butiken så allt var nytt för honom. Allt gick som en dans för honom tills en kund ville ha ett paket inslaget. Gissa vad han sa? Jo, det kan inte jag så det får du fixa själv! De andra i butiken höll på att dö av skratt och flera har varit in efter det och sagt att dom fick skratta hjärtligt när min man var där. Tur i oturen att jag blev sjuk för nu har jag en avbytare om jag skulle behöva vara ledig...;).


En del nytt har också kommit in och då framför allt från danska Madam Stoltz:



Vacker brödkorg och en fin hållare för hushållspappret, det finns också ett matchande underlägg i samma stil. Härliga lyckor har det också kommit hem i olika modeller. Den högre är en väggmodell som jag också har i en större storlek. Nu till veckan så hoppas jag att grejorna från Miljögården kommer, hoppas, hoppas.

I onsdags när butiken var öppen fick jag besök av Vita Hjärtan som var på väg till Kläppen med sin familj. Himmel vad kul och få ett ansikte till bloggen. En sak som alltid slår mig när jag träffar bloggare live är att alla är så himmla goa och trevliga. Så himmla kul!

Jag vill säga tack till er alla som varit in på min blogg fast jag inte uppdaterat eller lämnat avstamp efter mig i någon större utsträckning. Tiden räcker inte till riktigt som ni vet ........

Ha det bra allihop och en stor kram till er från mig! Sabina

torsdag 7 februari 2008

Välkommen till mig på Lördag


Nu på lördag så har jag rea i butiken för att få ordentligt med plats för nyheterna jag beställde på mässan. 25% är det på allt utom de nyheter som redan kommit, sidobordet från House Doctor och Kayenes populära hylla.
Dessa två söta påsk harar tar emot i hallen tillsammans med kakfatet från Madam Stoltz när ni kommer. Hararna är alldeles ny hemkomna och kommer från SIA. Samtidigt som hararna anlände så kom lite annat fint också:


På översta bilden jättefina ljusfat, 70:-. Vinglasen till höger har också anlänt nyss, precis som de fina glasburkarna med ljus i, 95:-. Jag har också fått hem mer sommriga dekorationsstenar i två varianter. Alltihop kommer från SIA.
Hjärtligt välkomna på lördag mellan 11 och 15.
Sabina