lördag 27 december 2008

Så var julhelgen över

Nu har man klarat av alla julens dagar och det är dags att ladda om inför nyår. Vi firade jul hemma men åkte till Sälen på juldagen där vi kommer att vara ända fram till 4 januari, härligt. Butiken kommer vara öppen som vanligt, det vill säga de dagar som inte är helgdagar. Alltså iår bara idag den 27:e och 2009:s första öppna dag är lördag den 3:e januari. Tur att jag har mamma och svärmor som ställer upp i butiken så jag kan vara här uppe och njuta av snö och kyla.
Jag hoppas att ni har haft en fin julhelg och att ni varit snälla och haft turen att få en present från tomten......ler.... Själv så tror jag att jag har varit superduper snäll för jag fick en hushållsassistent från Kitchen Aid av man och barn. :). Jag blev överlyklig för jag har nämligen länge velat haft en sådan. Men mannen påpekade tydligt att det var en kombinerad julklapp och födelsedagspresent eftersom jag fyller år om en vecka, men det är helt ok när man får det som står högst upp på önskelistan ellerhur?

Önskar er alla ett Gott Nytt År! Kraam Sabina

lördag 6 december 2008

Herregud..



....vart tar all tid vägen. Sen vi kom hem från semestern har livet bara rusat fram, och nu är det bara 18 dagar kvar till julafton, helt otroligt. Tänkte berätta om några saker som hänt sedan sist. Bla så har jag och fyra andra kvinnliga småföretagare på orten ordnat en Tjejträff på Folkets Hus. Det var modevisning av två klädbutiker från Hagfors, frisyrvisning,BH demo, mat, mingel, underhållning, info från Räddningstjänsten och försäljning av deltagande företags varor.

Det blev en kanon söndag, slutsålt en vecka i förväg, jätteduktiga lokala mannekänger, jättegod mat och trevlig samvaro. Tack alla som kom och gjorde Tjejträffen så lyckad!

Sen har jag ju haft 1-årskalas i butiken och förra söndagen var det julmarken här i Lesjöfors. De senare åren har liksom julmarken varit något som blivit mindre och mindre som det lätt kan bli på mindre orter. MEN iår ville vi få till en julmarken som var lite som förr, folk som går man ur huse, köper lotter, julklappar, glögg, röstar på årets lucia och träffas och språkas en stund.

Och jag kan inte säga annat än att årets julmarknad blev mysigare och trevligare än på många år. Vid vissa tidpunkter var det så mycket folk i butiken att dom stod som packade sillar....ler...

Så efter en intensiv tid med mycket projekt så har det nu lugnat ner sig och jag kan börja pynta och dona även hemma..underbart..dessutom är jag ledig fredagarna fram till jul från mitt vanliga jobb.

Nu önskar jag er en jättetrevlig lördagskväll och många kramar till er från mig!