onsdag 26 augusti 2009

Mycket funderingar fram o tillbaka

Just nu är det mycket, ovanligt mycket inredning som snurrar i huvudet. Mycket bläddrande i formex katalogen och andra kataloger som leverantörerna skickat ut. Vilka skall jag handla av denna gång, ska jag handla av nya leverantörer, vad skall jag köpa hem...... ja det är mycket som snurrar runt i skallen, och lika mycket som det snurrar, lika svårt är det att bestämma sig.


Ibörjan på veckan börjar det komma in nya saker till butiken. Bla så kommer det en liten sändning från Bloomingville i Danmark. De brukar inte var med på Formex men iår skall dom vara det, så det skall bli spännande att se deras monter. Vidare så väntar jag en sändning från Diffrent design, dom med de härliga bullfaten med texten BULLAR. När jag har varit på mässan så kommer det ju att komma nyheter med jämna mellan rum under hösten.

Denna härliga kokbok skulle väl vara trevlig att ha i sin ägo?! Bilderna har jag lånat från IB Laursen.

Ha en trevlig helg så återkommer jag efter mässan. KRAAMISAR!

1 kommentar:

mammalykkelig sa...

så koselig blogg du har! Masse fine bilder.Og så gøy å lese om butikken din :) Kan tenke meg det må være moro å drive en inredningsbutikk?!! Jeg var på interiørmesse forrige helg og drømmer om å starte opp egen interiørbutikk her hjemme på gården. Men enda blir det bare med drømmen. Det virker så stort å skulle starte opp med et slikt prosjekt! Så all ære til deg og andre som leger slike koselige butikker med fine varer vi andre kan gå å handle i :)

jeg kommer til å følge bloggen din og gleder meg til å lese mer om butikk og andre sysler :)

klem Ann Kristine